0
Ostali sportovi

Ivana i Emir dobijaju stanove

Objavljeno: 21.01.13 u 14:48

ivana-maksimovic

Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović i atletičar Emir Bekrić primiće u utorak ključeve stanova koje im je opština Novi Beograd dodelila zbog izuzetnih sportskih rezultata.

U saopštenju se navodi da će predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić u utorak u 12 sati u zgradi opštine primiti Maksimovićevu i Bekrića i uručiti im ključeve stanova.

„Opština im je dodelila stanove zbog izuzetnih rezultata koje su ostvarili prošle godine na Olimpijskim igrama i Evropskom prvenstvu u Helsinkiju. Na ovaj način želimo da našim sugradjanima Ivani Maksimović i Emiru Bekriću odamo priznanje za dosadašnje sportske uspehe“, navodi se u saopštenju.

Maksimovićeva je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu prošle godine, dok je Bekrić osvojio srebrnu medalju u trci na 400 metara sa preponama na EP u Helsinkiju, takodje prošle godine, javlja Beta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter