1
Ostali sportovi

Peto mesto za Kolašinca

Objavljeno: 19.01.13 u 17:21

Asmir-Kolasinac

Asmir Kolašinac nastupio je juče na prestižnom mitingu u nemačkom gradu Northauzenu, gde organizatori pozivaju 10 najboljih bacača kugle u muškoj i ženskoj konkurenciji. Iako nije imao u planu da počne sezonu ovako rano, Asmir nije mogao da odoli ponudi i odbije poziv. Sa rezultatom 19.57 metara zauzeo je peto mesto.

„Nikada nisam ranije počeo sezonu i to se negativno odrazilo na rezultat. Dosta sam grešio u tehnici, s obzirom na to da sam još u bazičnom treningu. Došao sam ovde jer sam dobio dobru startninu. Sada se vraćam u bazu. U Novom Sadu me početkom februara očekuje miting, a onda i Balkanijada, pa Prvenstvo Evrope u Geteborgu. Biću najbolji tamo gde se plasman broji, dokazao sam da to mogu“, rekao je Kolašinac.

Pobedu na ovom mitingu ostvario je aktuelni svetski prvak u dvorani Brajan Bajting iz SAD, trenutno najboljim hicem sezone na planeti od 21.10 metara.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Peto mesto za KolaÅ¡inca | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter