0
Ostali sportovi

Vuković zabrinut

Objavljeno: 18.01.13 u 18:36

vukovic_krupna

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Veselin Vuković, nije krio razočaranje posle poraza od Poljske u četvrtom kolu grupe C na Svetskom prvenstvu u Španiji, a jutro posle Poljaci su i dalje bili predmet analize šefa struke našeg nacionalnog tima.

„Dva puta sam odgledao meč sa Poljacima. Ipak je bilo nekih sudijskih odluka na našu štetu, ali to nije glavni razlog poraza, već smo mi izgubili utakmicu sopstvenim greškama. Prvih 25 minuta u prvom i petnaestak u drugom su bili stvarno dobri. Igrali smo na nivou reprezentacija koje su po kvalitetu ispred nas. Tu mislim na Dance, Špance, Hrvate i Francuze. Mi smo u tom drugom krugu reprezentacija po kvalitetu, gde ne smemo da se bojimo nikoga, ali isto tako, ne možemo reći ni da smo favoriti. Faktor sreće je odlučio. Vratili su nam za Alikante, nadam se da ćemo se oporaviti, jer svima je teško pao poraz“.

Bez obzira na izgubljeni meč sa Poljskom, subotnji duel sa Slovenijom  je odlučujući što se tiče plasmana u grupi. Pobeda sa dva i više golova razlike donosi prvo mesto u grupi i lakšeg rivala u osmini finala.

„Čeka nas izuzetno teška utakmica. Slovenci su dobili dve utakmice srećno, iako su gubili sa pet razlike. Videćemo koliko ekipa može da bude jača posle ovakvog poraza. Zavisiće mnogo od trenutne inspiracije“, rekao je Vuković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter