0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

Romanov spisak

Objavljeno: 17.01.13 u 20:09

abramovič

Čelsi će na kraju sezone promeniti menadžera, a prvi pik Romana Abramoviča je otišao u Bajern iz Minhena – Pep Gvardiola. Moraće prebogati Rus da potraži rešenje na drugom mestu, a ovo su navodno njegovi pikovi.
Prvi je Žoze Murinjo, nekadašnji menadžer Čelsija, koji na kraju sezone napušta Real 99%. Koliko je realno da se vrati na Stamford Bridž i ko može da pomrsi račune? 33%, jer će dobiti unosne ponude i Sitija i PSŽ-a. Šeici su čudo.
Drugo mesto na spisku pripada Dijegu Pablu Simeoneu, treneru Atletiko Madrida, ali je teško očekivati da će Čolo menjati sredinu i Kalederon zameniti Stamford Bridžom.
Treći na listi je Mihael Laudrup, menadžer Svonsija. On će verovatno napustiti labudove na kraju sezone, a mogao bi u Čelsi, ako ne ode u Real.
I četvrti na spisku je fenomenalni Jirgen Klop, trener Borsuije iz Dortmunda, koja navodno već ima spremnu zamenu za njega u vidu trenera Lacija Vladimira Petkovića.
Ko bi po vašem mišljenju bio idealan za novog menadžera Čelsija?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter