0
Auto Moto

Perez će popraviti

Objavljeno: 17.01.13 u 21:03

 

perez

Serhio Perez nema sumnje da će popraviti svoj prilično mršav skor u kvalifikacijama svojim dolaskom u Meklaren. Kvalifikacije potencijalno mogu biti slabost i ove sezone Meklarenu, jer ni Dženson Baton, a ni Perez nisu uspeli prošle godine da se proslave u kvalifikacijama, i praktično je Luis Hamilton mogao da im drži časove… Perezove loše kvalifikacije su bile poznate i pre njegovog dolaska u F1, jer je uvek morao da se vadi na dan trke i u Formuli 3 i u GP2 šampionatu. Iako je tri puta uspeo da se popne na podijum u svojoj prvoj sezoni u F1 sa timom Zauber, Perez je te rezultate ostvarivao startujući sa devete, petnaeste i dvanaeste pozicije na startu na Sepangu, u Montrealu i na Monci.

Perez je svestan da su mu kvalifikacije uvek bile problem, i da neće moći da se osloni samo na dobar bolid kako bi poboljšao svoje rezultate. „Moramo da napadamo u kvalifikacijama do maksimuma. Mislim da postoje stvari koje moram da usavršim. Nije to baš samo da imate najbrži auto, pa ćete sigurno biti prvi na startu. Postoji puno posla koji mora da se obavi ali se ja zbog toga ne brinem, i mislim da ću moći to da ispravim. Ako sve bude na svom mestu, maksimiziraću potencijal automobila i to je ono što je najvažnije kod svakog vozača, da izvuče maksimum koji može iz bolida“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter