0
Ostali sportovi

Ignjatovićeva druga u veleslalomu

Objavljeno: 17.01.13 u 14:59

Nevena-Ignjatovic1

Nevena Ignjatović nastavila je da beleži odlične rezultate ove sezone. Ona je na FIS trci u austrijskom Marija Almu osvojila drugo mesto u veleslalomu.

Srpskoj skijašici je to najbolji plasman na jednoj međunarodnoj trciu veleslalomu, dok je u slalomu već jednom ostvarila pobedu.

„Skijala sam dosta dobro, u prvoj vožnji sam bila osma, ali je čak nas pet bilo u 20 stotinki. Zadovoljna sam rezultatom i nadam se da će mi veleslalom ići sve bolje i bolje“, rekla je Ignjatovićeva.

Nevena je pre veleslaloma u Marija Almu učestvovala na slalomu u okviru Svetskog Kupa u Flahauu gde je osvojila 45. mesto u konkurenciji najboljih svetskjih skijašica.

„Do prvog prolaza sam ušla u dobar ritam i bila dosta brza, ali sam u ulasku u strm deo staze posustala i borila se sve do kraja. Sam teren je bio lep, nije bio težak, ali su se napravili malo dublji tragovi po stazi dok ja nisam izašla na nju, i nisam se baš najbolje snašla ovoga puta. Nije bila to moja dobra vožnja, ali sam se izborila do cilja. Na sve tri trke Svetskog kupa na kojima sam startovala ove sezone vozila sam uvek određene delove jako dobro, što mi ukazuje da moram da spojim dobru celu vožnju. Nadam se da će se sve to poklopiti“, izjavila je Ignjatovićeva.

Nevenu predstojećeg vikenda očekuju dva slaloma Evropa kupa u austrijskom Šrunsu, a potom će startovati u Mariboru, u okviru Svetskog kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter