Veselin Vuković

Povezane vesti

Posle pobede rukometaša Srbije nad Saudijskom Arabijom 30:20 u 3. kolu Svetskog šampionata u Španiji, na konferenciji za medije su govorili selektor Veselin Vuković i bek Petar Nenadić.

„Želim da čestitam Saudijcima na fer utakmici. Ovakve utakmice, kada znate da ste bolji, nisu lake. Slabiji tim ima više motiva da igra dobro i da se bori do poslednjeg minuta. Igrali smo ozbiljno u drugom poluvremenu. I u prvom smo igrali dobro, ali smo promašili dosta zicera, no Gajić je bio odličan. U nastavku smo igrali drugačije, rotirali smo dosta, tako da mislim da možemo biti sveži za nastavak“, rekao je Vuković i dodao:

„Ovo su utakmice koje prave ekipe ne vole da igraju. Došli smo do toga da ne volimo da igramo ovakvu utakmicu, ali su momci shvatili u drugom poluvremenu da i ovakve utakmice mogu da posluže kao priprema. Dosta smo korektno odradili posao, bila je primetna želja. Malo su nas izbacile iz ritma i sudije. Bitno je da smo se vratili u onome u čemu moramo da budemo najbolji – odbrani“, zaključio je Vuković.

Na njegove reči nadovezao se Petar Nenadić:

„Igrali smo dobro u drugom poluvremenu. U prvom smo promašili dosta. Napravili smo razliku i onda je utakmica bila lakša. Igrali smo dobro odbranu i davali lake golove. Čekaju nas dve teške utakmice, ali spremni smo. Videćemo dosta i u meču Slovenije i Poljske“.