0
Ostali sportovi

Savić objavio spisak

Objavljeno: 15.01.13 u 18:11

vaterpolisti

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, saopštio je spisak igrača za utakmicu Svetske lige koju Srbija igra protiv Nemačke 2. februara u Novom Sadu.

Na spisku su:  Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Vanja Udovičić, Nikola Rađen, Milan Aleksić, Filip Filipović, Živko Gocić, Dušan Mandić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Nemanja Ubović i Nikola Dedović.

Na širem spisku kandidata za reprezentaciju su još Miloš Marinković, Nikola Eškert, Viktor Rašović, Boris Vapenski, Aleksa Šaponjić, Strahinja Rašović i Marko Matović.

Promene na spisku su moguće do sredine maja kada je predviđen početak priprema za Svetsko prvenstvo u Barseloni.

Pripreme će početi na Zlatiboru, predviđen je potom rad u Beogradu, učešće na finalnom turniru Svetske lige ako se Srbija kvalifikuje, pripreme u Kanadi, učešće na tirniru u Grčkoj i odlazak u SAD, pa rad u Herceg Novom, učešće na turniru u Srbiji (najverovatnije Bečej) i moguć je zajednički trening sa Australijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter