0
Ostali sportovi

Zvezdi kup!

Objavljeno: 13.01.13 u 20:43

zvezda

U fantastičnoj atmosferi na Banjici u regularnom toku susret je završen nerešeno 8:8 (2:2, 3:0, 2:3, 1:3), a u produžecima je bilo 0:0 i 1:0.

Crveno-beli su trijummfovali prvi put u Kupu Srbije, nakon što su crno-beli od 2006. godine osvojili šest trofeja zaredom i posle dugo vremena prekinuli dominaciju Partizana u svim domaćim takmičenjima.

Zvezda je odlično odigranom drugom četvrtinom stigla do prednosti od tri gola i imala potpunu kontrolu. Crno beli su se mučili u napadu sa igračem više i delovalo je u trećoj četvrtini da će Zvezda rutinski do trofeja.  Crveno-beli su u tri navrata imali tri gola prednosti, ali je branilac trofeja Partizan odigrao sjanu poslednju četvrtinu, u kojoj je dao četiri uzastopna gola i preokrenuo sa 4:7 na 8:7.

Zvezdu, koja je važila za favorita, spasao je Boris Vapenski, koji je 66 sekundi pre kraja postigao jedini gol za crveno-bele u poslednjoj deonici i izborio produžetak.

U dodatna tri minuta borbene igre, jedini gol, vredan trofeja je postigao Duško Pijetlović i doneo veliku radost crveno belima.

Crvena zvezda je u subotu u polufinalu pobedila novosadsku Vojvodinu sa 12:7, dok je Partizan bio bolji od kragujevačkog Radničkog – 11:10.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter