0
Ostali sportovi

Viza za eliminacije

Objavljeno: 13.01.13 u 15:11

srbija

Kada koračate sigurno, onda posle samo dva pređena koraka možete da završite putovanje. Takav je slučaj i s srpskim rukometašima, koji ukoliko savladaju Belorusiju s kojom se sastaju sutra od 18.00 časova, već posle dva odigrana kola mogu da se plasiraju u osminufinala Svetskog prvenstva u Španiji.

Sigurna igra iz duela protiv Južne Koreje uliva samopoudnaje da će igrači selektora Veselina Vukovića uspeti u toj nameri.

– Nakon korektno urađenog posla u prvom kolu, došli smo u situaciju da već sutra možemo da obezbedimo plasman u osminu finala, dok će ostale utakmice u grupi odlučivati s koje pozicije će se ući u eliminacione borbe.

Upravo zbog toga, meč protiv Belorusije nam je veoma važan, a za protivnika ćemo imati ekipu koja se ne predaje nijednog trenutka. Primera radi, protiv Poljske su gubili s čak osam golova razlike, ali su se vratili u meč i u finišu imali veliki broj promašenih zicera, što ih je na kraju koštalo pobede.

Glavni igrač im je Sergej Rutenka, ali daleko od tofga da će nam samo on biti opasnost – kaže selektor Veselin Vuković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter