0
Ostali sportovi

Nevena osvojila još 17 bodova

Objavljeno: 13.01.13 u 13:30

ignjatovic

Nevena Ignjatović nastavila je da beleži odlične rezultate. Na slalomskim trkama voženih u švajcarskom Melhse Frutu u okviru Evropskog Kupa zauzela je 21. i 24. mesto u veoma jakoj konkurenciji.

Ignjatovićeva je zadovoljna dosadašnjim rezultatima, pogotovo u slalomu.

„Slalomom sam zadovoljna za sada, dok u veleslalomu još uvek imam malo problema. Najviše mislim na nove dimenzije skija, nisam ih još uvek u potpunosti savladala. Nadam se da ću se uskijati što pre i da ću pokazati svoje dobre vožnje“, rekla je Ignjatovićeva.

Nevena trenutno zauzima 31. poziciju u generlanom plasmanu Evropskog Kupa u disciplini slalom i ističe da svoje najbolje rezultate tek očekuje.

„Vredno skupljam bodove u Evropa kupu, nadam se da ću uskoro doći do još bolje pozicije i da ću pokazati svoje najbolje skijanje“, izjavila je Ignjatovićeva.

Naredna trka koja očekuje Nevenu na programu je već u utorak, kada će startovati slalom u austrijskom Flahauu u okviru Svetskog kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter