0
Auto Moto

Heiki Kovalainen se čudi

Objavljeno: 13.01.13 u 22:28

Heiki Kovalainen oseća da je potcenjen njegov herojski učinak u Katerhamu naročito od strane jačih timova, i jako mu je čudno što nije uspeo da pronađe anganžman za narednu sezonu. Na žalost Heikija, njegov dosadašnji tim Katerham će naredne sezone dati priliku Vitaliju Petrovu i Giedu van der Gardeu.

„Naravno, ja se trudim svim silama da vidim da li postoje ikakve šanse da negde vozim, ali problem su i slabi rezultati koje sam ja ostvarivao u poslednje dve godine, koji nisu bili dovoljni da me neki od jačih timova primeti, a timovi srednje snage su sada u situaciji da moraju da nalaze vozače koji će da plaćaju da voze ili da vuku sa sobom sponzore. Ja sam sada u veoma neugodnom položaju, iako ljudi kažu da sam ja dobro vozio, biti petnaesti, šesnaesti ili sedamnaesti, ne zvuči tako dobro kao biti sedmi ili osmi. Pomalo sam iznenađen, jer sam mislio da ću posle ove sezone biti u boljoj situaciji na tržištu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter