0
Auto Moto

Novi Vilijams

Objavljeno: 11.01.13 u 00:03

fw35

Valteri Botas kaže da novi Vilijams FW35 neće imati stepenasti nos, kao prethodne sezone, već će biti prav. Botas koji je dobio unapređenje prošle godine od test vozača u vozača, kaže da će novi dizajn biti bolji i da će se približiti onom koji je potreban za nova pravila 2014. godine.

„U pogledu izgleda, automobil će manje više izgledati slično onom prethodnom. Sa novim pravilima, stepenasti nos bolida je ispravljen i to će biti najveća vidljiva razlika. Novi bolid je u stvari poboljšanje starog, tu je nekoliko aerodinamičkih poboljšanja i trudićemo se da napravimo bolje ležanje bolida u krivinama.“

Botas će se takmičiti uz Pastora Maldonada u Vilijamsu naredne sezone, pošto je u 2012. godini 15 puta izlazio na stazu tokom treninga petkom. 23. godišnji vozač do sada je osvajao titulu u Formula Renault 2.0 NEC, Formuli 3 i GP3 šampionatu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter