0
Auto Moto

Valentino Rosi

Objavljeno: 10.01.13 u 15:23

rosi

Vozač fabričkog tima Jamahe, Valentino Rosi će nastaviti da bude savetnik Bridžstona po pitanju razvoja pneumatika i u 2013. godini, pošto je produžio ugovor sa japanskim proizvođačem. Devetostruki šampion će ponuditi svoje viđenje takmičarskih, ali i guma za putnički program, kako bi im se poboljšale performanse i smanjili bezbedonosni rizici.

„Radim sa Bridžstonom u MOTO GP šampionatu već dugo i uvek sam bio impresioniran njihovim profesionalizmom i kvalitetom njihovih proizvoda.“ izjavio je Rosi koji se pridružio ponovo Horheu Lorencu u Jamahi.

„Produžetkom ugovora dobijam priliku da nastavim saradnju sa ovom sjajnom kompanijom i da utičem svojim savetima na njihov kvalitet i bezbednost uopšte.“

Bridžston je ušao u MOTO GP još 2002. godine, pre nego što je 2009. godine postao i zvanični i jedini snabdevač gumama za ceo šampionat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter