0
Auto Moto

Mini će se voziti i 2013 u WRCu

Objavljeno: 10.01.13 u 23:03

Mini-WRC

Mini WRC automobil će biti prisutan i ove sezone u šampionatu, bez obzira što se fabrika povukla iz programa i to zahvaljujući Mihalu Košćuškom koji je napravio dil sa Motorsport Italia o nastupu tokom cele sezone. Sestrinska firma Ralliart Italia je već spremala Micubišija kojim se Poljak takmičio u SWRC šampionatu, a sada je postignut dogovor da se Mihal pojavi u najjačem takmičenju WRCu sa Minijem, a šef tima Bruno di Pianto očekuje da 27. godišnji vozač lako i bez poteškoća krene da nastupa sa najboljima. „Ova promena ne bi trebala da bude preteška za njega, a mi smo tu da mu olakšamo posao. Automobili su različiti, i program je obimniji, ali barem su specifikacije automobila iste, tako da očekujemo da naš vozač bude kompetitivan.“

Motorsport Italia je napravila najbolji rezultat osvajanjem petog mesta u Nemačkoj sa Krisom Atkinsonom tokom 2012. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter