0
TimeOut

Fantaziranje Australian Open SEZONA 3

Objavljeno: 10.01.13 u 14:39

fantaziranje

Kao i prethodnih godina, prvi veliki sportski događaj u godini pratimo u formi jednog od četiri najveća teniska Grand Slam turnira.

Fantazeri i Fantazerke,

Počinje Australijan Open 2013 i GRAND SLAM FANTASY TENIS takmičenja na našemsajtu.

Muška konkurencija je izuzetno jaka, ženska tradicionalno neizvesna…  Kvalifikacije su u toku a oni najbolji završavaju pripreme ili već spremno očekuju žreb…

Na terenu će se ispisivati rezultati, znamo da svi imaju jedan cilj a to je da podignutog pehara krenu kući… A da li jedan teniser treću godinu zaredom može da osvoji ovaj turnir ostaje da vidimo, ili da se nadamo??!!

Ostalo je još manje od 4 dana do početka turnira i isteka vremena koje vam je dostupno za selekciju  igrača i kreiranje timova. Očekujte na Fantaziranje.com objavu zvaničnog žreba… Do tada se upoznajte sa pravilima igre ukoliko već niste, registrujte se ako vam je prva sezona ili jednostavno ispratite trenutnu formu, rezultate i zdravstveno stanje igrača koji nastupaju… Važna je dobra priprema!!!

Mi vam kao i obično garantujemo sportske uslove, fer igru i želimo puno uspeha! Neka najbolji pobedi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter