0
Ostali sportovi

Veslači nastavili pripreme

Objavljeno: 08.01.13 u 12:28

veslaci

Veslačka reprezentacija Srbije već s prvim danima 2013. godine udarnički je nastavila s pripremama za narednu, izuzetno zahtevnu, sezonu u kojoj je očekuju brojni međunarodni izazovi, između ostalog tri Svetska kupa u Sidneju (Australija), Itonu (Velika Britanija) i Lucernu (Švajcarska), Evropsko prvenstvo u Sevilji (Španija), Svetsko prvenstvo za mlađe seniore u Lincu (Austrija) te Svetski šampionat u Čungdžuu (Južna Koreja).

Već od 2. januara kompletna reprezentacija je bila u punom pogonu. Dan kasnije grupa čiji je neposredni rukovodilac Aleksandar Ivković otputovala je u Kotor, a put Crnogorskog primorja su se u utorak, 8. januara, otisnule i grupe koje predvode Dejan Guslov (Kotor) i Saša Mimić (Tivat).

„Sve ide po planu i programu. Januarski ciklus priprema je u punom zamahu, a očekujem da svi reprezentativci pruže svoj maksimum. Posebno raduje činjenica da se zdrastveni bilten u mnogome popravio. Osim Miloša Tomića, koji je imao intervenciju na kolenu i koji će u Crnu Goru doći naknadno, svi ostali su zdravi.

Od utorka svi ćemo biti u Crnoj Gori, gde Ivkovićeva grupa već uveliko trenira, i pravićemo podlogu za prva testiranja na vodi u 2013. koja će biti sprovedena od 13. do 15. januara“, istakao je selektor veslačke reprezentacije Srbije, Nebojša Ilić, koji koordinira radom svih grupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter