0
Ostali sportovi

Galeb poleteo ka medaljama

Objavljeno: 07.01.13 u 16:36

mandic

Srbija će imati svog predstavnika na Evropskom klupskom prvenstvu u tekvondou koje se održava od 9. do 13. januara u Atini. Olimpijska šampionka Milica Mandić predvodiće Tekvondo klub Galeb na najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Članovi ekipe uz Mandićevu su Tijana Bogdanović (do 46 kilograma), Zvezdana Bogdanović (51 kg), Ninoslav Babić (63 kg), Dario Đorđević (74 kg) i Relja Prosenica (87 kg).

„Želeo sam da na ovom takmičenju učestvujemo jer smo klub sa najdužom tradicijom i najvećim uspesima u našoj zemlji. Trebalo je da učestvuje 16 boraca, po osam u muškoj i ženskoj konkurenciji, ali nam je budzet ograničen, pa na turnir putuje šest najspremnijih u ovom momentu“, izjavio je trener ekipe Dragan Jović.

Nakon Evropskog prvenstva za klubove, sledi turnir A klase u Treleborgu, a Milica Mandić će učestvovati na US Openu u Las Vegasu.

Olimpijska šampionka iz Londona ističe da će joj EP u Atini poslužiti kao dobra priprema za Svetsko prvenstvo koje se održava na proleće.

„Počeli smo pripreme na vreme tako da turnir dolazi u pravom času. Vodimo mali, ali odabrani tim. Prijavilo se odsta takmičara, ali uprkos tome nadamo se pojedinačnom, a isto tako i klupskom uspehu. Za sada se dobro osećam, trenizni su odlični. Odradili smo naporne pripreme i polako dižemo formu“, konstatovala je Mandićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter