0
Auto Moto

Ekleston i Montecemolo

Objavljeno: 07.01.13 u 16:03

Ekleston i Montecemolo

Berni Elkleston kaže da je njegov odnos sa Predsednikom Ferarija Lukom di Montecemolom i dalje isti, bez obzira na nedavni rat rečima koji se vodio preko medija. Ekleston nije bio oduševljen odlukom Ferarija da se istraži sumnjivo obilaženje Sebastijana Fetela na poslednjoj trci, za koje se verovalo da je izvedeno pod žutom zastavom.

Nekoliko dana kasnije, Montecemolo je izjavio da bi bilo bolje za F1 da ima malo mlađi menadžment koji bi doprineo napretku ovog sporta. U kasnijem intervjuu koji je Ekleston dao listu Corriere della Sera kaže da te komentare nije shvatio previše ozbiljno.

„Montecemolo je i dalje moj prijatelj, i siguran sam da on nije mislio da kaže ništa loše o meni, o mojim godinama, i mojim sposobnostima da nastavim sa radom. Ja sam srećan sa mojom sadašnjom ulogom.“

Ekleston veruje da je trenutna situacija sasvim zadovoljavajuća i da on ne namerava da se povlači, sve dok može da radi, te da želi da napravi da F1 bude jedan od vodećih sportova planete: „Nastaviću da pomažem svojim idejama, a još mnogo ih je ostalo“.

Takođe, Ekleston kaže da ga ne uzbuđuju previše optužbe o podmićivanju pred sudom u Nemačkoj u slučaju Gerharda Gribowsky-a „Bio bih zabrinut da sam kriv, ali nisam! Pokušavaju da me uhapse ili sapletu, nemam pojma… i ne zanima me. Samo znam da su ljudi spremni na sve kada je novac upleten u priču“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter