0
Auto Moto

Serhio Perez

Objavljeno: 06.01.13 u 12:44

Sergio-Perez-Sauber

Serhio Perez veruje da će Zauberov bolid biti dovoljno dobar da stane na crtu najboljim timovima, prateći uzlazni trend koji je njegov prethodni tim imao pred kraj sezone. 22. godišnji vozač koji je prešao u Meklaren posle dve dobre godine u Zauberu, popeo se tri puta na podijum u 2012. godini.

Zauber će ponovo biti snažan, siguran sam u to. Pravila se nisu mnogo menjala, a oni su u potpunosti ovladali automobilom, tako da ne vidim razlo zašto bi bili lošiji nego prošle sezone. Čak mislim da će biti i nekoliko trka na kojima će oni biti u stanju da pobede.“

Iako je Perez sada deo tima koji ima pobedničke ambicije, nije zaboravio svoje korene u timu koji mu je pružio šansu i voleo bi da ih vidi češće na podijumu u 2013.

Zauber je učinio mnogo za mene“ dodao je. „Bio bih jako srećan ako bi ispunili svoje ciljeve, više nego za bilo koji tim… naravno, ako izuzmemo Meklaren u kom sam sada.“

Perez, koji je zamenio Hamiltona koji se preselio u Mercedes deliće garažu sa Džensonom Batonom koji je bio šampion sveta 2009. te godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter