0
Ostali sportovi

Beba, pa medalja

Objavljeno: 06.01.13 u 13:29

nenadic

Misli naviača u Srbiji usmerene su na peredstojeće Svetsko prvenstvo za rukometaše, a član srspke selekcije Petar Nenadić ima druge misli.

Njemu supruga treba da se porodi u narednih nekolio dana i to je za njega prioritet, mada će bez obzira na sve biti koncentrisan na igru. Koliko je to moguće,

„Supruga i ja čekamo bebu, termin je za nekoliko dana, ali biće kada Bog kaže. Jako smo srećni zbog toga, a ja sam svestan da se lako može desiti da mi se supruga porodi dok budem u Španiji.

Šta da se radi, ovo je moj posao, od toga živim i s time moram da se pomirim. Rođenje deteta može da bude veliki motiv za mene, jer ću tada znati da sam uradio nešto veliko“, kaže Nenadić, a o sportskim temama dodaje:

„Ekipa je mlada, izmenjena u donosu na EP u Beogradu, ali to može id a bude dobro. Naše ambicije su uvek velike, a to znači da dobro odradimo posao u grupi, obzebedimo lakšeg rivala u osmini finala, a onda će sve ići svojim redom.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter