1
Auto Moto

Lauda napušta bord direktora

Objavljeno: 03.01.13 u 20:08

Lauda

Niki Lauda je odlučio da napusti svoju poziciju u bordu direktora Air Berlina, kako bi se posvetio poslu u Mercedesovom AMG F1 timu. Trostruki šampion sveta, koji je radio i kao savetnik na nemačkoj televiziji RTL, pridružio se Mercedesu u septembru 2012. godine a ubrzo posle toga se timu na tri godine pridružio i Luis Hamilton koji će se za Mercedes takmičiti zajedno sa svojim bivšim rivalom još iz dana kada su vozili karting, Nikom Rozbergom.

Pre pozicije koju je dobio u Mercedesu, šezdesettrogodišnji Lauda je imao sličnu poziciju u Ferariju, timu sa kojim je osvojio dve titule (1975 i 1977), dok je svoju treću titulu osvojio sa Meklarenom 1984. godine.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lauda napuÅ¡ta bord direktora | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter