1
Auto Moto

Za HRT

Objavljeno: 02.01.13 u 14:15

Luis Perez-Sala je progovorio po prvi put otkada je objavljeno da će se HRT ugasiti na kraju sezone. Vlasnik Thesan Capital firme, koja je bila vlasnik je stavio kompletan tim na prodaju neposredno pre trke u USA u novembru, ali kupac nije pronađen na vreme.

Od ulaska u F1 takmičenje pod imenom Hispania Racing, 2010 godine, tim je konstantno kuburio sa finansijama i sponzorima. Prolazeći kroz promenu imena i pre prve trke kada je Kampos Meta morao da bude potpomognut od strane biznismena Hoze Ramona Karabantea, tim je prošao kroz različite ruke i na kraju se zaustavio na kraju prošle sezone, kada je ostao bez finansijera. Perez-Sala koji je ostao poslednji vlasnik tima u 2012. godini je izjavio da je gašenje bilo neminovno.

„Nije bilo moguće nastaviti. Kada smo preuzeli tim, imali smo obećanje da će biti potpisan sponzorski ugovor i da će finansije biti stabilizovane, ali se to nije desilo…“

Najbolje mesto koje je neko od vozača tima HRT dostigao je bilo trinaesto, i to na trci u Kanadi 2011, kada je Vitantonio Liuci, po kiši, stigao na cilj kao trinaesti.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Za HRT | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter