0
Američki fudbal

Velika NFL seča

Objavljeno: 02.01.13 u 15:14

Surovi vihor promena zahvatio je NFL po završetku regularnog dela sezone. Kodovo petina klubava uručila je otkaze što trenierima, što Generalnim menadžerima.

Tako su ostale upražnjen klupe Iglsa (Endi Rid), Bersa (Lavi Smit), Kardinalsa (Ken Vajsenhant), Čardžersa (Norv Tarner), Braunsa (Pet Šarmur), Bilsa (Čen Gejli) i Čifsa (Romeo Krenel).

Svoje stvari iz kancelarije Generalnog menadžera morali su da spakuju Majk Tanenbaum (Džetsi), Džin Smit (Jaguarsi), Ej Džej Smit (Čatdžersi), Tom Hekert (Brauns) i Rod Grejvs (Kardinals).

Pored navedenih trenera, klupa se ozbiljno ljuljala i hed kouču Džetsa Reksu Rajanu ali je on i pored očajne sezone uspeo da nekako sačuva svoj posao.

U ovom trenutku se vodi gomila pregovora između klubova i trenera ali najbliži dogovoru su Kardinalsi i bivši trener Iglsa Endi Rid koji je prema nekim nezvaničnim informacijama već počeo da formira svoj trenerski tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter