0
Košarka

Štimac raspoložen protiv Galatasaraja

Objavljeno: 30.12.12 u 21:33

Štimac

Srpski košarkaš Vladimir Štimac nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Banvita i u poslednjem ovogodišnjem kolu prvenstva Turske.

Banvit je 2012. godinu završio trijumfom nad Galatasarajem u 74:67 u okviru 13. kola šampionata. Za Štimca i njegove saigrače je to bila 11. pobeda ove sezone zahvaljujući kojoj su se izdvojili na drugom mestu tabele, sa pobedom manje od vodećeg Fenerbahčea.

Štimac je u pobedi protiv Galatasaraja učestvovao sa 12 poena i stoprocentnim šutom iz igre (5/5), a imao je i četiri skoka i dve asistencije. Srpskom košarkašu je to bila šesta utakmica ove sezone u domaćem šampionatu koju je završio sa dvocifrenim učinkom i da je bio među najkorisnijima u svom timu.

U redovima Banvita uz Štimca se istakao Čarls Edvards Dejvis junior sa 17 poena, dok je u poraženom timu najbolji bio Dejvid Gregori Hokins sa 18 poena.

Naredni meč Banvit igra na gostovanju Antaliji 5. januara 2013. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter