0
Auto Moto

Aleks Zanardi neće u DTM

Objavljeno: 30.12.12 u 10:17

Zanardi

Aleks Zanardi je izjavio da se neće takmičiti u DTM šampionatu, iako je bilo diskusija o tome. Osvajač zlatne paraolimipijske medalje koji je izgubio obe noge u Kart šampionatu 2001. godine će umesto toga, provesti više vremena sa svojom familijom.

„Razgovarali smo na temu preuzimanja obaveze u DTM šampionatu, ali sam shvatio da bi možda bilo malo previše za mene da budem uključen u takmičenje cele naredne sezone“ izjavio je Zanardi.

„To bi značilo da skoro uopšte nemam vremena da uživam u nekim stvarima, kao što je vožnja bicikla i pecanje sa mojim sinom, tako da sam odlučio malo da odmorim i da sačekam sledeći voz“

Zanardi je često vozio za BMW od njegovog sudara, i to automobile u WTCC šampionatu, a testirao je i modifikovan bolid F1. Relativno skoro, testirao je i DTM BMW M3 tokom obeležavanja četrdesetogodišnjice postojanja M odeljenja fabrike BMW.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter