1
Ostali sportovi

Dva pobednika spusta u Bormiju

Objavljeno: 29.12.12 u 14:52
Rajhert
Hanes Rajhelt i Dominik Pariz podelili su pobedu u trci spusta koja je održana u italijanskom zimskom centru Bormiju. Austrijanac i Italijan su ostvarili identičan rezultat (1:58.62), dok je treći sa samo stotinkom zaostatka bio Norvežanin Aksel Lund Svindal. Interesantno je da je četvrtoplasirani Austrijanac Klaus Krel zaostao svega dve stotinke.
U generalnom plasmanu Svetskog kupa u skijanju vodi Aksel Lund Svindal sa 674 boda, drugi je Austrijanac Marsel Hiršer sa 560, dok je na trećem mestu Amerikanac Ted Ligeti sa 537 bodova.
U spustu takođe vodi Svindal sa 285 bodova, a prate ga Pariz sa 193 i Klaus Krel sa 141 bodom.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Dva pobednika spusta u Bormiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter