0
Boks

Huk: Želim da boksujem u Srbiji

Objavljeno: 28.12.12 u 08:47

Muamer Hukić

„Neophodno je samo da dovedem nemačku televiziju da prenosi meč, a to je moguće“, rekao je desetostruki svetski prvak u kruzer kategoriji u verziji WBO, čije je pravo ime Muamer Hukić.

„Želeo bih da se borim u Beogradu, u Areni. Smatram da je to izvodljivo. Neophodno je samo da dovedem nemačku televiziju da prenosi meč, a to je moguće, možda čak i krajem sledeće godine“, rekao je Huk u beogradskom hotelu Metropol tokom druženja s predstavnicima srpskih medija.

Na pitanje novinara da li smatra da bi postao šampion da je ostao u rodnoj Srbiji, desetostruki svetski prvak u kruzer kategoriji u verziji WBO, čije je pravo ime Muamer Hukić, odgovorio je:

„Nemačka mi je pružila dobre uslove. Da sam ostao u Srbiji ne verujem da bih postao prvak sveta.

U bokserskim krugovima Huka smatraju kontroverznim borcem zbog njegovog burnog temperamenta, a on sam kaže da ga u Nemačkoj „u isto vreme i vole i mrze“, ali da na njegovim mečevima nikad nije dosadno.

„Teško mi je da održavam težinu za tešku kategoriju, ali pobedio sam sve u kruzeru, pa moram da tražim dalju motivaciju“, rekao je Huk, navodeći da planira borbe sa svetskim šampionima, Vladimirom i Vitalijem Kličkom.

„Vidim realnu šansu da pobedim braću Kličko. Moj tim dao im je dobru ponudu, ali nisu prihvatili. Izgleda da me se plaše“, zaključio je Huk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter