0
Auto Moto

Mikele Piro: Dukati je za mene

Objavljeno: 27.12.12 u 17:58

Mikele Piro

Mikele Piro kaže da je uloga test vozača u Dukatiju za njega korak napred iako neće biti u prilici da ima ful program tokom godine posle više od dekade koju je proveo stalno na stazi u takmičenjima. Italijan se takmičio za CRT tim Gresini.

Ipak, ove godine je izabrao da bude test vozač u Dukatiju i smatra da će mu biti sasvim dobro. Pored toga, potvrđena su mu barem tri trkačka nastupa u narednoj sezoni „Mogao bi to da bude korak unazad, ali ja ga ipak gledam kao korak napred“ izjavio je Piro.

„Ja živim za trke, i istina je, neću biti mnogo u prilici da se takmičim, ali ovo je prilika da shvatim, da li ću moći da pobeđujem jednog dana. Više volim da vozim na manje trka ali sa timom koji će mi dati pravu podršku. Tražim kredibilitet, i odlučan sam da iskoristim svaku šansu koja mi se pruža, čak i najmanju.

Tokom 2013 ću testirati motor i biti povremeno na takmičenjima, najmanje na tri trke. U 2014. godini ću imati bogatiji trkački program u MOTO GP šampionatu ili u Superbajku. Još uvek nije sve odlučeno, ali ono što se računa je da ću voziti tu celu sezonu, i nije stvar samo u brojkama, već ću pokušati da se borim za nešto važno. To je moj cilj“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter