0
Ostali sportovi

Marjanović želi da ugasi Crvenu zvezdu

Objavljeno: 25.12.12 u 20:35

Butulija

Direktor Super lige oduzeo je u utorak još dva boda (ukupno četiri) Crvenoj zvezdi zbog neizmirenih dugovanja prema igračima u iznosu od 20.000 evra.

Butulija je objasnio da je Marjanović iskoristio parlamentarne izbore u državi kako bi „na brzinu“ sazvao Vanrednu skupštinu Rukometnog saveza Srbije i smenio odredjene ljude.

„Za direktora lige postavio je člana UO Partizana, predsednik Zajednice prvoligaša je takodje član UO Partizana, a smenio je i predsednika sudijske organizacije. Generalni sekretar je igrao 20 godina u Partizanu, ali on nema nikakve veze sa ovom pričom, jer radi časno i odgovorno posao“, rekao je Butulija agenciji Beta.

On je dodao da kada je govorio ljudima koji treba da daju Crvenoj zvezdi novac, da će im oduzeti bodovi, oni nisu verovali.

„To se ne dogadja u drugim sportovima, ne dogadja se u državi u kojoj je opšta ekonomska kriza“, zaključio je Butulija i dodao:“Jasno je da taj čovek može da radi šta hoće. Kako bi se bilo ko osećao na mom mestu, da mora da se bori protiv nečije samovolje?“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter