0
Auto Moto

Niko Rozberg

Objavljeno: 24.12.12 u 10:12

nico-rosberg

Niko Rozberg je odlučan u svojim izjavama kada kaže da je Mercedes napravio veoma značajan pomak u 2012. godini uprkos relativno slabom drugom delu sezone.

Nemac je osvojio i svoju prvu pobedu u F1 u Kini, a Niko je siguran da imaju razloga za optimizam u 2013. godini. „Napredak je veliki i masivan. Na žalost, nije mnogo toga viđeno u drugom delu sezone, ali u prvom delu smo imali najbrži automobil dva puta, i to u Monaku i u Kini. To je napredak. Radimo dobro i napredujemo.

Ako bi prošetali kroz našu fabriku, videli biste ogromnu razliku u odnosu na ono kako je bilo pre tri godine. Dosta kompententnih ljudi nam se priključilo, svi mi sada radimo zajedno i pravimo zaista velike korake, i zato sam siguran da ćemo biti sve bolji i bolji.“

Rozberg ne veruje da će naredne sezone tim moći da se bori za titutlu, ali veruje da će svakako biti bolji. „Na žalost, proces traje više nego što smo mi želeli. Nadali smo se da ćemo već biti u prilici da se borimo za titulu ove godine, ali se to nije desilo, ali smo naučili mnogo i zato sam siguran da ćemo naredne godine biti bolji i razvijati se tokom sezone.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter