0
Auto Moto

Bez pritiska u Katerhamu

Objavljeno: 24.12.12 u 16:22

Charles-Pic

Šarl Pik, mlada pridošlica u Katerham, veruje da neće biti pod pritiskom da osvaja bodove u 2013, sve dok tim ne bude dovoljno napredovao. Tim je završio kao deseti među konstruktorima u svojoj trećoj godini u F1 pobedivši HRT i Marusju.

To je do sada njihov najbolji ekipni rezultat dok je pojedinačno, najbolji plasman jedanaesto mesto na poslednjoj trci u Brazilu. Iako šef tima Siril Abitebul kaže da ne mogu biti zadovoljni desetim mestom, Pik kaže da ne veruje da će biti pod velikim pritiskom.

Katerham je uvek bio najbolji od tri „nova“ tima, tako da mislim da su oni dosta toga učinili do sada i da stalno napreduju. Možemo bolje, i to nam je cilj za narednu godinu, znamo kuda želimo i šta želimo i to je najvažnije. Katerham ima veliki potencijal, u tom sam siguran 100%, samo moramo da uložimo puno truda i rezultat će doći, napravićemo pomak.“

Mladi francuz je u Katerham prešao iz Marusje zaključivši višegodišnji ugovor sa novim timom.

“Veoma sam srećan zbog toga, i drago mi je da ćemo zajedno raditi na usavršavanju automobila. Ja imam svoje ciljeve i moramo zajedničkim snagama da ih postignemo, i tu se ne menja mnogo situacija ako si na jednogodišnjem ili dvogodišnjem ugovoru…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter