0
Odbojka

Pobeda Zvezde u derbiju

Objavljeno: 20.12.12 u 21:07

Zvezda

Po drugi put ove sezone odbojkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u domaćem šampionatu rezultatom 3:1 (25:18, 25:13, 23:25, 25:8).

Sjajno su aktuleni šampioni Srbije odigrali današnji meč. Većem delom utamice u potunosti su carovali “Šumicama” i prva dva seta lagano su rešili u svoju korist.

Crno – beli su više borbenosti pokazali u trećem setu kada su u neizvesnoj završnici stigli do svog jedinog seta u derbiju.

To kao da je bio signal za crveno – bele da dodaju gas i oni su prosto eksplodirali u četvrtom setu i večitog rivala samleli sa 25:8.

Zvezdu je do pobede vodio Dušan Petković koji je osvojio 27 poena. Filip Stoilović je dodao 14, a Lazar Koprivica 11, dok je u timu Partizana bio dobar Marko Nikolić sa 16 poena.

Posle 12 odigranih kola u nacionalnom šampionatu Zvezda ima isto toliko pobeda, a Partizan sa druge strane nastavlja seriju loših rezultata i sa samo tri pobede iz 12 mečeva trenutno su pretposlednji na tabeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter