0
Auto Moto

Lorenco: Neće biti nikakvog zida

Objavljeno: 20.12.12 u 19:33

Rosi i Lorenco

 

Horhe Lorenco kaže da neće biti nikakvog ponavljanja epizoda iz prošlosti kada je zbog velike netrpeljivosti između njega i Rosija bilo velikih problema u timu, posle kojih je italijan čak i prešao u Dukati.

Rosi je već uveliko bio lider tima kada je 2008. godine stigao Lorenco i posle dve dobre sezone, Rosi se pobunio zbog činjenice da je Lorencu dat isti status kao i njemu. Animuzitet dvojice vozača je kulminirao kada je u garaži sagrađen zid koji je fizički odvojio dva tima unutar Jamahe, a Lorenco je osvojio svoju prvu titulu 2010, kada je Rosi odlučio da pređe u Dukati. Sada kada je Lorenco prvi vozač Jamahe, on pozdravlja povratak Rosija u tim koji insistira da u tim dolazi kao drugi vozač.

Masao Furusava, vodeća figura Jamaha tima kojoj mogu da zahvale projekat YZR-M1 nedavno je rekao da bi uparivanje ove dvojice ponovo, moglo da izazove gomilu problema, ali Lorenco to odbacuje.

„Verovatno je prevelika buka napravljena oko tog zida i njegove važnosti.  Ovo je veoma individualan sport i svakoga ponaosob treba da interesuje njegov posao. Nije ovo baš kao kada igrate basket ili fudbal. U svakom slučaju, nema veze… neće biti nikakvog zida ovog puta“

Rosi je testirao Jamahu u novembru i izjavio da su mu prvi dani u Japanskom timu dali osećaj kao da nikada nije ni odlazio iz njega…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter