0
Ostali sportovi

Savić: Ne plašim se posla

Objavljeno: 18.12.12 u 08:40

12432

Upravni odbor Vaterpolo saveza Srbije imenovao je na sednici Dejana Savića za novog selektora seniorske reprezentacije.

Savić je nedavno sa juniorskom reprezentacijom na prvenstvu sveta osvojio bronzanu medalju, a nakon izbora na mesto selektora A tima, proslavljeni as ističe da se ne plaši novog izazova.

„Ne bojim se posla, spreman sam da naporno radim jer se zna šta je Srbija u svetskom vaterpolu. Neće biti lako da nastavimo sa ovakvim rezultatima, ali verujem u igrače i svoj rad. Naravno, očekujem apsolutnu podršku u organizaciji, jer je reprezentacija svima najvažnija“, izjavio je Savić.

Predsednik VSS-a Velibor Sovrović ističe da Savić ima potpuno poverenje čelnika srpskog vaterpola.

„Prihvatili smo predlog Stručnog saveta i imamo puno poverenje u novog selektora. Potpisali smo ugovor na dve plus dve godine. Na taj način smo zaokružili tešku, ali rezultatski odličnu godinu. Podsetiću da smo evropski prvaci, treći na Olimpijskim igrama, dve juniorske medalje, ekipa je najbolja u izboru nacionalnog Olimpijskog komiteta, Prlainović najbolji sportista, a Mandić najbolji mladi sportista“, rekao je Sovrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter