0
Ostali sportovi

Vuković sklapa mozaik

Objavljeno: 17.12.12 u 21:39

veselin vukovic

Selektor Srbije Veselin Vuković objavio je spisak igrača na koje računa za prvi deo priprema za Svetsko prvenstvo u Španiji. Na spisku se nalazi 19 rukometaša, kao i tri rezerve koje bi mogle da se priključe pripremam reprezentacije.

Na spisku selektora Srbije nalaze se:
Golmani: Darko Stanić (Metalurg), Ivan Gajić (Gorenje), Mihailo Radovanović (Partizan)
Krila: Ivan Nikčević (Visla Plock), Nemanja Ilić (Partizan), Rajko Prodanović (Pik Seged), Bogdan Radivojević (Partizan),
Pivoti: Alem Toskić (Celje), Mijailo Marsenić (Partizan)
Bekovi: Petar Nenadić (Visla Plock), Miloš Dragaš (Vardar), Žarko Šešum (Rajn Nekar Loven), Momir Rnić (Gepingen), Nikola Manojlović (Koper), Uroš Mitrović (Partizan), Nenad Vučković (Melsungen), Ivan Stanković (Kretej), Nemanja Zelenović (Celje), Marko Vujin (Kil).
Rezerve su Dobrivoje Marković, Ljubomir Jošić i Draško Nenadić.

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za 23. decembar u Rumi, a u skolpu priprema Srbija će odigrati dva kontrolna meča. Sa Rumunijom 28. decembra u Balatonfuredu i protiv Mađarske 30. decembra u Vespremu.

Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji, koje se igra od 12. do 27. januara, nastupa u C grupi zajedno sa Južnom Korejom, Slovenijom, Belorusijom, Poljskom i Saudijskom Arabijom, a četiri najbolje selekcije izboriće plasman u osminu finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter