2
Intervju

Miodrag Božović: Srbi su jedni od najtalentovanijih trenera

Objavljeno: 17.12.12 u 09:14

Miodrag Božović

Sa Miodragom Božovićem, poznatim i kao Grof razgovarali smo o raznim fudbalskim temema, između ostalog i o šansama reprezentacija za plasman na SP u Brazil, zatim kada je bio najbliži klupi crveno – belih i zašto naših trenera nema u najjačim evropskim ligama.

0
0

2 Komentara

  1. Uspeh kluba je merilo vrednosti trenera.Hvalisanje i generalno rangiranje srpskih trenera bez navodjenja imena je smesno i samoreklamerski! Treneri su dobri onoliko koliko su uspesni sa navodjenjem njihovih imena i klubova.

    0
    0
    Odgovori
  2. When I first saw this title Miodrag Božović: Srbi su jedni od najtalentovanijih trenera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter