0
Evropske lige

Minimalac Totenhema

Objavljeno: 16.12.12 u 16:31

Jan Fertongen

Totenhem je na Vajt Hart Lejnu savladao Svonsi u meču 17. kola Premijer lige sa 1:0, a gosti mogu da budu srećni što su primili samo jedan pogdak s obzirom na to da su domaći bili mnogo bolji rival.

Ali mučio se Totenhem kao i uvek ove sezone, a tek u 75. minutu su rešili meč. Slobodan Udarac je izveo Kajl Voker, lopta je stigla do Jana Fertongena koji je uspeo da je smesti iza leđa Tremela.

Pokušao je nekako Svonsi da dođe do boda, a najbolja prilika za labudove bila je u nadoknadi vremena kada je Miču krenuo ka jednoj lopti, ali je Ljoris istrčao na vreme – odneo loptu i nokautirao Španca… Na svu sreću Miču je dobro…

Totenhem je šutirao 24 puta ka golu rivala, a Svonsi nije imao nijedan šut u okvir gola! Sada je tim Andrea Viljaša Boaša četvrti sa 29 bodova, koliko ima i trećeplasirani Čelsi, dok je Svonsi sada 10. sa 23 boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter