0
Auto Moto

Ožije se smorio

Objavljeno: 15.12.12 u 23:19

Sebastijan Ožije

Sebastijan Ožije je pomalo razočaran što neće biti u prilici da se bori protiv bivšeg klupskog kolege i vlasnika devet titula u WRCu, Sebastijana Leba, jer će se on naredne godine pojaviti na svega četiri relija. Ožije će uskoro startovati kao je jedan od favorita za osvajanje titule, sa fabričkim timom VW i novim Polo R modelom. Leb i Ožije su bili u Citroenu zajedno 2011. godine i odnosi nisu bili baš najbolji, pa je Ožije prešao u VW koji je protekle sezone pravio automobil kako bi ušao spreman u 2013. godinu. Ožijeu je sada žao što neće dobiti priliku u približno jednakim uslovima da se revanšira Lebu za sve poraze.

„Šteta je što je prekinuo karijeru, ali to se mora prihvatiti. On je veoma dugo najbolji. Osvojio je sve što je moglo, mnogo pobeda i mnogo titula, i možda je već i malo izgubio motivaciju. Ipak bilo bi lepo boriti se sa njim u fer uslovima.Ali, tako je kako je, pojaviće se on već na četiri relija. Svakako, nećemo na njega gledati kao na pretnju po titulu jer će voziti svega nekoliko relija, ali ćemo svakako iskoristiti priliku i probati da ga pobedimo“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter