0
Evropske lige

Klose srušio Inter

Objavljeno: 15.12.12 u 22:50

Klose
U derbi meču 17. kola Lacio je na Olimpiku savladao Inter sa 1:0 golom Miroslava Klosea i sada su nebeskoplavi prišli neroazurima na jedan bod, a Juve ima šansu da ponovo pobegne najbližim rivalima.

U prvih 55. minuta gledali smo fudbalsku uspavanku, krajnje dosadan meč bez šansi, jer se Inter branio, a Lacio je pokušavao nekako da dođe do gola i zapreti Handanoviću. Tada se Inter otvara i kreće da igra mnogo bolje. Prvo je Guarin pogodio stativu, da bi zatim isto učinio i Kasano, a Marketi je odlično zaustavio udarac Nagatoma. Posle propuštenih šansi Intera, usledile su dve na drugoj strani, ali se Klose loše snašao u oba slučaja.

Međutim, Nemac ne promašuje tri puta, sjajna lopta Stefana Maurija i genijalni Klose u 82. minutu trese mrežu Handanovića. Tom prilikom se Klose i povredio, pa je zamenjen i umesto njega je ušao Flokari. Pokušao je Inter do kraja da dođe do izjednačenja, ali nisu uspeli izabranici Andree Stramaćonija ni da stvore 100% šansu.

Inter je tako propustio priliku da priđe na -1 u odnosu na Juve, a Napoli ima priliku da dođe do drugog mesta ako u nedelju savlada Bolonju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter