0
Ostali sportovi

Tekma ko svaka druga

Objavljeno: 14.12.12 u 19:27

crna gora

Nekada sam navijao za reprezentaciju u kojoj igra Ana Đokić, a sada treba da navijam protiv reprezentacije u kojoj igra Ane Đokić. Takođe, nekada sam navijao za reprezentaciju u kojoj je igrala Katarina Bulatović, a sada treba da navijam protiv reprezentacije u kojoj igra Katarina Bulatović.

Njih dve su odlučile da igraju za selekciju Crne Gore i danas će igrati protiv Srbije. I onda mene neko treba da ubedi kako tu nema emocija i da im je ova utakmica kao i svaka druga.

E u to ne mogu da poverujem.

„Ovo je jedna obična utakmica i ne bih specijalno pričala o tome. Došla sam u Beograd da igram rukmet i samo to me zanima. Neću pevati nijednu himnu niti ću se obazirati oko mene ko je peva.

Naravno da očekujem zvižduke za tribina, pa ljudi iz Srbije će navijati za Srbiju, to je normalna stvar, ne mogu da očekujem da navijaju za mene. Meni je važno što će u finalu sigurno igrati jedna devojka rođena u Aranđelovcu“, kaže Ana Đokić, a Katarina Bulatović dodaje:

„Sve u životu je stvar ličnog izbora, a za dobrim konjem prašina se diže. To je sve što mogu da kažem na tu temu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter