1
Auto Moto

Perez će podneti pritisak

Objavljeno: 14.12.12 u 20:42

Serhio Perez

Dženson Baton veruje da će Serhio Perez biti u stanju da podnese pritisak koji ga očekuje u Meklarenu naredne godine. On dolazi kao zamena Luisu Hamiltonu koji je prešao u Mercedes posle šest sezona u Meklarenu.

Do sada, Perez je u F1 proveo dve sezone a nada se da će sada biti u prilici da juri svoju prvu titulu sa novim timom. Baton priznaje da je boravak u Meklarenu veoma stresan i da nosi sa sobom ogroman pritisak, ali isto tako veruje da će meksikanac biti u stanju da se nosi sa tim.

„Mislim da ovde definitivno ima više pritisaka nego u drugim timovima. Ali mislim i da je Perez dobar u onome što radi, tako da ne bi trebalo da se to odrazi na njegovu vožnju. Verujem da ga on neće ni osetiti onako kako bi ga drugi možda osetili.“

Baton takođe misli da je činjenica da mladi Perez nije osvojio ni jedan bod otkad je objavljen njegov prelazak u Meklaren, čist splet okolnosti.

„Mislim da je bilo previše pritisaka na njega, pogotovu otkada je objavljeno u medijima da prelazi. Trebalo bi ga samo pustiti da radi svoj posao, jer je pred njim veoma važna zima u kojoj će on videti šta može da uradi naredne sezone. Mislim da je već dokazao da je dobar i brz i da jako dobro razume dešavanja na stazi i trke u celini.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Perez će podneti pritisak | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter