0
Auto Moto

Suzuki se vraća

Objavljeno: 12.12.12 u 19:29

Prototip Suzukija

 

Karmelo Epceleta, direktor Dorna Sports, nosioca svih komercijalnih prava u MOTO GP šampionatu je objavio da Suzuki planira naredne sezone da krene sa testiranjima motorcikala, kako bi kasnije razmotrili povratak u najjači šampionat iz koga su izašli krajem 2011. godine.

„Iz Suzukija pitaju da li mogu da obavljaju testove tokom 2013. godine uporedo sa treninzima drugih timova, kako bi razmotrili svoj eventualni povratak u šampionat 2014. godine“

Epceleta je dodao da dil sa Suzukijem nije njihov prvi prioritet, jer su tri fabrička tima, Honda, Dukati i Jamaha već prisutni.

„Ništa još uvek nije dogovoreno a i nije nam to u prvom planu. Imamo tri snažna proizvođača, ako uđe i Suzuki, biće ih četiri, što je kao u F1, i neće nam predstavljati problem. Glavna stvar nam je da takmičenja postanu što zanimljivija sa što većim brojem takmičara koji se bore za pobedu. Definitivno nam ne bi smetao i četvrti proizvođač u šampionatu“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter