1
Odbojka

Spartak dočekuje Zvezdu

Objavljeno: 10.12.12 u 15:54

Vojvodina NS Seme, aktuelni pobednik Kupa Srbije za odbojkaše gostovaće u prvoj utakmici u Pančevu protiv Borca iz Starčeva, Crvena zvezda će na megdan Spartaku u Suboticu, a Klek Srbijašume će dočekati Novi Pazar Junior. Derbi četvrtfinala Kupa Srbije odigraće Đerdap iz Kladova i Radnički iz Kragujevca.

Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša odigraće se 25. i 28. decembra.

Kod odbojkašica, branilac titule Crvena zvezda gostovaće u prvoj utakmici u Lazarevcu protiv Kolubare. Železničar iz Lajkovca će ugostiti Vizuru Vol Art, Jedinstvo iz Užica će u prvom meču biti domaćin NIS Spartaku iz Subotice, dok će Varadin ugostiti TENT iz Obrenovca.

Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica odigraće se takođe 25. i 28. decembra.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Spartak dočekuje Zvezdu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter