0
Auto Moto

Andrea Ianone zadovoljan

Objavljeno: 10.12.12 u 16:53

Andrea Ianone je ubeđen da je već napravio pozitivne korake u Dukatiju, ali kaže da će ostati strpljiv i metodičan u pristupu novom timu. Dvadesettrogodišnji italijan je uskočio u novoformirani Dukatijev tim Pramac Satellite pošto je prethodnu sezonu završio kao treći u Moto2 šampionatu.

Već je testirao za tim tri puta, a poslednji put je to bilo na Herezu, kada je završio testove sa više od sekunde zaostatka za Nikijem Hejdenom.

„Ne gledam na vremena po krugu u ovoj fazi, a i Niki je ove godine startovao treći na Herezu, tako da samo sekund iza njega i nije tako loše. Ne očekujem baš odmah da budem brži od njega, a još manje da budem bolji od njega u početku na trkama, moram da pravim male korake i da se unapređujem. Dopada mi se Desmosedići jako, i verujem da ću uskoro praviti bolja vremena iako sam siguran da će tada biti žešća borba sa motorom, ali tako i mora da bude. U ovom momentu, nemam nekih problema, a nadam se i da ih neće biti.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter