0
Auto Moto

Ostin traži promenu datuma

Objavljeno: 08.12.12 u 10:29

Organizatori VN USA žele da izmeste datum održavanja trke F1, kako se ne bi dogodilo da se poklope datumi trke poklope sa fudbalskim mečom na koji će verovatno otići većina gledalaca.

Circuit of America je planiran za 17. novembar naredne godine prema kalendaru koji je nedavno izbačen u javnost. Univerzitetski fudbalski tim Teksasa je planirao utakmicu protiv Oklahome za 16. Novembar, a veruje se da će taj događaj privući više od 100 hiljada ljudi i sigurno je da bi mnogi radije gledali fudbal nego F1. „Circuit of Americas je priznao da bi im postojeći datum napravio priličan problem u organizaciji i da bi želeli da ga izmene.

Jasno je da je pravljenje godišnjeg kalendara veoma obiman i zahtevan posao jer treba obratiti pažnju na mnoge detalje. Takođe, shvatamo da je F1 organizacija ozbiljno shvatila našu primedbu i zajednički radimo na prevazilaženju ovog problema. Na kraju, trka bi mogla da ostane i u zakazanom datumu, ali videćemo…“

Trka u Ostinu je debitovala ove godine…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter