1
Auto Moto

Leb na četiri trke

Objavljeno: 08.12.12 u 09:37

Sebastijan Leb je odlučio da se pojavi svega na četiri trke naredne sezone u WRC šampionatu. Devetostruki šampion sveta objavio je u septembru da se prebacuje u „parcijalni program naredne sezone“ i tada je potvrdio samo da će se takmičiti na Reliju Monte Karla, ali kada je lansiran novi program Citroena za 2013, Leb je otkrio da će se pojaviti na još tri relija tokom sezone. Za sada, to su Švedska, Argentina i Francuska.

„Startovaćemo sezonu u Monte Karlu i potom ću se takmičiti u Švedskoj, jer je to reli na kom bih u normalnim okolnostima vozio i voleo da pobedim“ rekao je Leb koji je u Švedskoj pobedio samo jednom i to daleke 2004.

„Takođe, još uvek ne mogu da se odreknem relija pred domaćom publikom u Francuskoj“

Citroen je objavio takođe da će Dani Sordo voziti na barem jedanaest trka od planiranih 13. naredne godine. Španac, koji se u Citroen vratio posle dve godine u Miniju je izjavio: „Jako mi je drago što sam se vratio u tim. Prvi testovi u predsezoni su prošli super i spreman sam da pomognem Citroenu da osvoji još neku titulu. Moj lični cilj će biti da pobedim makar na jednom reliju i upišem svoju prvu WRC pobedu u karijeri“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Leb na četiri trke | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Thanks for the tips shared on your own blog. Something also important I would like to talk about is that weight loss is not information on going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight as you’re able in a few months. The most effective way to lose weight is by taking it bit by bit and obeying some basic guidelines which can assist you to make the most out of your attempt to shed weight. You may know and already be following some tips, but reinforcing know-how never affects.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter