0
Auto Moto

Tek što je prešao u Mercedes

Objavljeno: 07.12.12 u 16:26

Luis Hamilton se još nije pošteno ni provozao u bolidu Mercedesa, a već izjavljuje kako bi za njega bilo normalno da se jednog dana vrati u Meklaren, pošto mu je taj tim kao druga kuća, što u i nije daleko od istine, jer su oni zajedno od Hamiltonove desete godine, i njegovih prvih koraka u kartingu.

O svom prelasku u Mercedes Hamilton kaže da je posle 21 pobede i jedne titule imao potrebu za novim izazovom i da je zato prihvatio trogodišnji ugovor.

“Nikada ne reci nikada, ja sam tamo proveo mnoge divne trenutke i mislim da će to zauvek ostati moj dom. Uvek znam odakle sam došao i gde sam ponikao. Povratak u matično jato jednog dana bi bila lepa stvar, a do tada, želim da steknem i neko drugačije iskustvo. Osećam se kao da sam otišao od kuće na neko putovanje…”

Iako je Mercedes iza sebe ostavio jednu blago rečeno razočaravajuću sezonu, gde je među konstruktorima bio tek na petom mestu sa velikim bodovnim zaostatkom, Hamilton kaže da ne žali zbog svoje odluke.

“Ne, srećan sam u ovom trenutku što sam prihvatio ovakav izazov. Kada donesete odluku ovog tipa, morate da se pridržavate toga, i nema mesta žaljenju. Svejedno, da li je to bila ispravna odluka ili ne,  trudiću se da uradim najbolje što mogu i da postignem maksimum.”

Hamilton će u timu Mercedesa biti sa Nikom Rozbergom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter