0
Auto Moto

Fetel želi da Red Bul

Objavljeno: 07.12.12 u 14:15

Sebastijan Fetel se nada da će Red Bul biti u stanju da oponaša Ferari i Mercedes i da će u narednim godinama postati jedan od onih timova koji su postali legendarni i koji su pisali istoriju F1. Nemac i njegov tim su do sada osvojili tri uzastopne titule među vozačima i među konstruktorima, uspevši da setuju neke od rekorda u istoriji F1 dugoj 62 godine.

„Naravno, Ferari i Mercedes imaju fantastičnu prošlost i na neki način su mit. Mi smo na putu da postignemo isto to sa Red Bulom, jer smo shvatili da to treba da bude naš cilj.“

Kako je krenula zimska pauza u F1, Fetel je priznao da samo razmišlja o tome kako da u 2013. godini osvoji i četvrtu uzastopnu titulu. „Napuniću baterije i spremiću se za titulu broj 4. To nije nikakva pohlepa, to je samo razlog zbog koga ja vozim šampionat F1.“

Fetelu će naredna sezona biti šesta u najbržem cirkusu na svetu, a peta sa Red Bulom. Tokom karijere, osvojio je tri uzastopne titule, 26 pobeda, još 20 podijuma i 36 pol pozicija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter