1
Auto Moto

Grosjean i Ožije

Objavljeno: 04.12.12 u 13:39

Vozač F1 Romain Grosjean i aktuelni šampion Race of Champions, Sebastijan Ožije, formiraće francuski tim za ovu trku koja se uskoro vozi u Bangkoku. Vozač Lotusa i njegov kolega iz WRC takmičenja, pridružiće se ostalim zvezdama poput Fetela, Šumahera, Horhea Lorenca i Majka Duhana.

„Race of Champions je uvek nešto posebno i ponosan sam što ću voziti pored tako velikih imena“ izjavio je Grosjean o trci koja se dešava jednom godišnje, na kraju sezone. „To je sjajan šou i super je videti sve ove vozače na jednom mestu koji voze automobile do limita, i nadam se da će naš tim postići neki dobar rezultat.

Sebastijan Ožije je napravio sjajan rezultat prošle sezone u individualnoj vožnji  i šteta je što smo ispali u polufinalu Nations kupa. Trudićemo se da odemo dalje ove godine ali glavna stvar je da se dobro zabavimo i da publika uživa.

Ove godine RoC će se voziti u Bangkoku 15. i 16. decembra na Rajamangala stadionu, sa Nations kupom koji će se voziti takođe u predterminima RoC takmičenja.

Vozači koji su do sada potvrdili učešće:

Mihael Šumaher Sedmostruki šampion F1
Sebastian Fetel  Trostruki šampion F1
Horhe Lorenco Dvostruki šampion MotoGP
Majk Duhan Petostruki šampion 500cc MotoGP
Rajan Hanter-Rej 2012 IndyCar Series šampion

Džejmi Vinkup Četvorostruki  V8 Supercar šampion
Dejvid Kultard Trinaest puta pobednik F1 trka
Endi Priaulx Trostruki World Touring Car šampion

Tom Kristensen Osmostruki pobednik 24 časa Le Mans
Romain Grosjean Tri F1 podijuma u 2012
Sebastien Ožije Šest puta pobednik WRC trka i aktuelni ROC ‘Champion of Champions’

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Grosjean i Ožije | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter